Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Gem dit foretrukne kortbillede

Naviger til dine foretrukne steder med Google Earth, vælg de ønskede visninger, og gem et billede af hvert sted.

Gem et kort i Google Earth

Alle de grænser, etiketter, ikoner og oplysninger, du kan se på skærmen, kan også ses på det kortbillede, du gemmer i Google Earth.

Windows og Linux
  1. Åbn Google Earth.
  2. Naviger til et sted på globussen, eller gå til panelet til venstre under "Steder" og så "Mine steder", og dobbeltklik på den stedmarkering eller det element, der skal vises.
  3. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede i topmenuen, eller gå til værktøjslinjen over kortet, og klik på Gem billede Gem billede .
  4. Dobbeltklik på den mappe, filen skal gemmes i, i panelet til venstre.
  5. Indtast et navn til kortet i feltet "Filnavn" i den boks, der åbnes.
  6. Klik på Gem.
Mac
  1. Åbn Google Earth.
  2. Naviger til et sted på globussen, eller gå til panelet til venstre under "Steder" og så "Mine steder", og dobbeltklik på den stedmarkering eller det element, der skal vises.
  3. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede i topmenuen, eller gå til værktøjslinjen over kortet, og klik på Gem billede Gem billede.
  4. Indtast et navn til kortet i feltet "Gem som".
  5. Valgfrit: Klik på pil op eller pil ned i feltet "Hvor" til højre for at vælge en mappe.
  6. Klik på Gem.

Gem et kort i Google Earth Pro

Alle de grænser, etiketter, ikoner og oplysninger, du kan se på skærmen, kan også ses på det kortbillede, du gemmer i Google Earth Pro.

Du kan også indstille billedopløsning, tilføje en forklaring og vælge tekststørrelse på kortet.

1. Åbn Google Earth.
  2. Naviger til et sted på globussen, or eller gå til panelet til venstre under "Steder" og så "Mine steder", og dobbeltklik på den stedmarkering eller det element, der skal vises.
  3. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede i topmenuen, eller gå til værktøjslinjen over kortet, og klik på Gem billede Gem billede.
  4. Klik på Kortindstillinger på den øverste menulinje under ikonlinjen.
  5. Klik på Indlæs, hvis du har kortindstillinger gemt på computeren.
  6. Alternativt kan du angive nye kortindstillinger.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for de ting, der skal gemmes.
  8. Klik på pil op eller pil ned ud for Skalering for at vælge størrelse for titel, beskrivelse og forklaring.
  9. Klik på feltet med den ønskede farve under "Udseende".
  10. Klik på Gem.
  11. Før musemarkøren hen over "Ikke-navngivet kort" øverst til venstre på kortet.
  12. Klik på Rediger (Rediger). Du kan nu angive en titel og en beskrivelse og vælge, hvordan forklaringen skal vises på kortet.
  13. Klik på Gem billede, når du er færdig med at redigere kortoplysningerne.