Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Få bygninger vist i 3D

I Google Earth Pro kan du få vist realistiske 3D-billeder af bygninger. Du kan også gemme disse billeder og bruge dem andre steder.

1. Åbn Google Earth Pro.
  2. Vælg Lag i panelet til venstre.
  3. Klik på pil til højre (Højrepil) ud for "Primær database".
  4. Klik på pil til højre (Højrepil) ud for "3D-bygninger".
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for eventuelle billedmuligheder, der ikke skal vises.
  6. Gå til et sted på kortet.
  7. Zoom ind, indtil der vises bygninger i 3D.
  8. Udforsk det omkringliggende område.

Få flere oplysninger om, hvordan du navigerer i Google Earth.

Gem 3D-bygninger som billeder

Du kan gemme en 3D-bygning som en billedfil, så du kan bruge filen andre steder.

Windows og Linux

1. Følg fremgangsmåden i forrige afsnit for at se en bygning i 3D.
  2. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede.
  3. Klik på knappen, hvor der står Gem billede, øverst.
  4. Vælg, hvor filen skal gemmes.
  5. Indtast et navn i feltet "Filnavn".
  6. Vælg en filtype på rullemenuen i feltet "Gem som filtype".
  7. Klik på Gem.

Mac

1. Følg fremgangsmåden i forrige afsnit for at se en bygning i 3D.
  2. Klik på Filer og så Gem og så Gem billede.
  3. Klik på knappen, hvor der står Gem billede, øverst.
  4. Indtast et navn i feltet "Gem som".
  5. Vælg, hvor filen skal gemmes, i feltet "Hvor".
  6. Klik på Gem.