De här anvisningarna gäller äldre versioner av Google Earth. Få hjälp med nya Google Earth.

Välja lager som du vill visa i Google Earth Pro

Lagren visar intressant geografiskt innehåll av olika slag. Lär dig mer om platser du besöker genom att titta på lager som gränser, etiketter, transport, platser, 3D-byggnader, foton, 3D-terräng och annat.
  1. Öppna Google Earth Pro.
  2. Markera lagren som du vill visa på kartan under Lager i panelen till vänster.
Tips! Avmarkera alla gränser som du inte vill visa på kartan.