Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Rakennusten katsominen kolmiulotteisina

Google Earth Prossa voit nähdä rakennukset realistisina 3D-kuvina. Voit myös tallentaa kuvat käytettäviksi muissa paikoissa.

1. Avaa Google Earth Pro.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Tasot.
  3. Klikkaa Ensisijainen tietokanta ‑kohdan vierestä oikealle osoittavaa nuolta Nuoli oikealle.
  4. Klikkaa 3D-rakennukset-kohdan vierestä oikealle osoittavaa nuolta Nuoli oikealle.
  5. Poista valinta niistä kuvavaihtoehdoista, joita et halua nähdä.
  6. Siirry haluamaasi paikkaan kartalla.
  7. Lähennä näkymää, kunnes näet rakennukset kolmiulotteisina.
  8. Tutki ympärilläsi olevaa aluetta.

Lue lisää Google Earthissa navigoinnista.

3D-rakennusten tallentaminen kuvina

Voit tallentaa 3D-rakennuksen kuvatiedostona käytettäväksi muualla.

Windows ja Linux

1. Jos haluat nähdä rakennuksen kolmiulotteisena, seuraa edellisen osion ohjeita.
  2. Klikkaa Tiedostoja sitten Tallennaja sitten Tallenna kuva.
  3. Klikkaa yläreunasta Tallenna kuva ‑painiketta.
  4. Valitse tiedoston tallennuspaikka.
  5. Lisää Tiedostonimi-kenttään tiedoston nimi.
  6. Valitse tiedostotyyppi avattavasta Tallennusmuoto-valikosta.
  7. Klikkaa Tallenna.

Mac

1. Jos haluat nähdä rakennuksen kolmiulotteisena, seuraa edellisen osion ohjeita.
  2. Klikkaa Tiedostoja sitten Tallennaja sitten Tallenna kuva.
  3. Klikkaa yläreunasta Tallenna kuva ‑painiketta.
  4. Kirjoita nimi Tallenna nimellä ‑kohtaan.
  5. Valitse, mihin haluat tallentaa tiedoston.
  6. Klikkaa Tallenna.