Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Søg efter steder

Find steder eller ting, du kan foretage dig, i Google Earth. Du kan søge efter både specifikke og generelle steder, f.eks. som følger:

• By, stat: Buffalo, NY
  • By, land: London, England
  • Vejnavn: Hollywood Blvd, Hollywood, Californien
  • Specifik adresse: Med nummer, gadenavn, by, stat og land f.eks. 1600 Pennsylvania Ave, Washington, DC, USA
  • Postnummer
  • Længdegrad, breddegrad: I decimalformat 37.7, -122.2 eller DMS-format 37 25'19.07"N, 122 05'06.24"W
  • Generelle lokationer: kaffe i København

Find steder

1. Åbn Google EarthGoogle Earth.
  2. Vælg søgefeltet øverst til venstre, og skriv en lokation.
  3. Tryk på Enter (eller "Return").
  4. Earth zoomer ind på den pågældende lokation på kortet.

Find eller slet søgninger

Du kan til enhver tid sfinde eller slette tidligere Google Earth-søgeresultater på din computer.

Find tidligere søgeresultater

Dine seneste søgninger gemmes i Google Earth. På en computer vises de seneste søgninger på en liste, når du indtaster noget i søgefeltet.

Du kan også se en liste over tidligere søgninger:

1. Klik på Historik på panelet til venstre under "Søg". Der vises et flueben Checkmark i venstre side af "Søgehistorik".
  2. Klik på Mere Add for enden af rækken, Og så hvis Søgehistorik ikke er åben i forvejen. Du finder en mappe for hver lokation, du har søgt efter.
  3. Klik på Mere Add for at åbne en mappe. Du finder en liste med søgeresultater.
  4. Dobbeltklik på linket til en lokation, du vil besøge igen. Earth zoomer ind på den pågældende lokation på kortet.

Slet tidligere søgeresultater

1. Klik på Historik på panelet til venstre under "Søg".
  2. Klik på Ryd historik nederst til højre.

Tip! Knappen Ryd historik findes nederst i dine søgeresultater. Hvis du ikke har ryddet din historik et stykke tid, kan du finde den ved at rulle ned.