Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Google Earth Prossa näkyvien tasojen valitseminen

Tasojen avulla saat näkyviin paljon mielenkiintoista maantieteellistä sisältöä. Tutkimalla tasoja saat lisätietoja paikoista, joissa käyt. Tasoja ovat esimerkiksi rajat, kyltit, kulkuvälineet, paikat, 3D-rakennukset, kuvat ja maanpinnan 3D-kuvat.
  1. Avaa Google Earth Pro.
  2. Valitse vasemmalla olevan paneelin Tasot-kohdasta niiden tasojen valintaruudut, joiden haluat näkyvän kartalla.
Vinkki: Poista kaikkien niiden rajojen valinta, joiden et halua näkyvän kartalla.