Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Opret rejseruter eller interesseområder

Markér linjer og polygoner på kortet, så du kan planlægge eller dokumentere rejseruter eller interessante områder.

Tegn en sti eller polygon

1. Åbn Google Earth.
  2. Gå til et sted på kortet.
  3. Over kortet skal du klikke på Tilføj sti eller polygon .
  4. Klik på et startpunkt på kortet, og træk for at tegne den ønskede linje eller form.
  5. Klik på et slutpunkt.
  6. Klik på Udfør.

Når du har tegnet en sti eller polygon, kan du måle afstande og områder.