Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Rediger den måde, du ser billeder på i Google Earth

Du kan ændre den måde, som ikoner, etiketter og andre elementer vises på.

• Windows/Linux: Klik på Funktioner Næste Indstillinger Næste 3D-visning.
  • Mac: Klik på Google Earth Næste Præferencer Næste 3D-visning.

Indstillinger, der kan ændres

• Anisotropisk filtrering (jævn horisont): Få vist en mere "jævn" horisont, når du ser Jorden fra en skæv vinkel.
  • Grafiktilstand: Rediger gengivelsesfunktionerne for dit grafikkort.
    • Linux eller Mac: Google Earth understøtter kun OpenGL.
    • Windows: Google Earth prøver at afgøre, hvilken indstilling der passer bedst til dit grafikkort, og foreslår automatisk, at du skifter til den mest relevante.
  • Hvis du oplever problemer i 3D-fremviseren, skal du vælge Sikker tilstand for at slå avancerede gengivelsesfunktioner fra. Du kan også prøve at opgradere driveren til dit grafikkort for at se, om det løser problemet.
  • Terrænkvalitet: Hvis terræn er slået til, kan du for at øge effektiviteten ved at justere terrænkvaliteten, så den bliver lavere (mindre detaljeret). Angiv en værdi for "Overdrivelse af højdeforskelle" fra 0.n til 3.0 (inkl. decimaler) for at justere visningen af bakker.