Deze instructies hebben betrekking op oudere versies van Google Earth. Klik hier voor hulp voor de nieuwe versie van Google Earth.

Wijzigen hoe afbeeldingen worden weergegeven in Google Earth

U kunt wijzigen hoe pictogrammen, labels en andere elementen worden weergegeven.

• Windows/Linux: klik op Extra Volgende Opties Volgende 3D-weergave.
  • Mac: klik op Google Earth Volgende Voorkeuren Volgende 3D-weergave.

Instellingen die u kunt wijzigen

• Anisotropisch filter (vloeiende horizon): Een vloeiendere horizon weergeven wanneer u de aarde gekanteld bekijkt.
  • Grafische modus: De weergavemogelijkheden van uw grafische kaart wijzigen.
    • Linux of Mac: Google Earth biedt alleen ondersteuning voor OpenGL.
    • Windows: Google Earth probeert te bepalen welke instelling het geschiktst is voor uw grafische kaart en u wordt automatisch gevraagd over te schakelen naar die instelling.
  • Als u problemen ondervindt in de 3D-viewer, selecteert u Veilige modus om geavanceerde weergavefuncties uit te schakelen. U kunt ook het stuurprogramma van uw grafische kaart upgraden.
  • Terreinkwaliteit: Als terrein is ingeschakeld, kunt u de terreinkwaliteit verlagen (minder details) om de prestaties te verbeteren. Als u de weergave van heuvels wilt aanpassen, geeft u voor Hoogtevergroting een waarde tussen 0,n en 3,0 (inclusief decimale waarden) op.