Verkkoyhteydet kolmannen osapuolen palvelimiin

Google Earth voi ladata dataa kolmannen osapuolen palvelimilta. Palvelinta pidetään kolmannen osapuolen palvelimena, jos Google ei omista ja ylläpidä sitä. Earth-projektien ominaisuudet, kuten osion peittokuvat ja KML-verkkolinkit, saattavat sisältää linkityksiä kolmannen osapuolen palvelimen resursseihin. Lue lisää osion peittokuvista.

Jos Earth-projekti luo verkkoyhteyden kolmannen osapuolen palvelimeen, näytöllesi tulee ilmoitus. Ilmoitus näkyy vain ensimmäisellä kerralla, kun sisältöä ladataan uudesta verkkotunnuksesta.

Vinkki: Käytä aina luotetuista lähteistä peräisin olevaa sisältöä. Kolmannen osapuolen palvelimet voivat valvoa verkkoliikennettä ja mahdollisesti saada tietoa Google Earthin käytöstäsi. Kun esimerkiksi osion peittokuva on aktiivinen, kolmannen osapuolen palvelin voi seurata yksittäisiä osion latauksia IP-osoitteestasi ja saada selville, mitä maantieteellisiä alueita olet katsonut.