De här anvisningarna gäller äldre versioner av Google Earth. Få hjälp med nya Google Earth.

Se hur platser ser ut från marken

Du kan se gator i städer, landskap, saker i naturen och andra landmärken som om du själv stod på marken. Om du vill visa panoramabilder använder du Street View.

Aktivera marknivåvyn

Du kan se marknivåvyer i 3D på datorn.

1. Öppna Google Earth.
  2. Klicka på Primär databas följt av 3D-byggnader under Lager i panelen till vänster.

Du kan också se landsgränser och inhemska gränser.

Välj och visa en plats

Datorer

1. Navigera till en plats på kartan.
  2. Zooma in en plats du vill visa med
    • musen eller styrplattan
    • kortkommandon
    • navigeringskontrollerna.
  3. Nedanför navigeringskontrollerna till höger ser du Pegman . Dra Pegman till det område som du vill se. Street View-bilder visas då i Earth.
  4. Klicka på Byggnad 3D Building längst upp till höger.

Mobila enheter

Du kan se hur saker och ting ser ut på marknivå med Street View i appen Google Earth.

Se dig omkring

Om du vill utforska området runt dig kan du när som helst zooma in och ut, luta bilden mot skyn och rotera bilden.