Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Se, hvordan steder ser ud i øjenhøjde

Du kan få vist gader, landskaber og vartegn (både naturlige og menneskeskabte), som om du selv gik rundt på stedet. Brug Street View for at få vist panoramabilleder.

Slå visning på gadeniveau til

Du kan få 3D-visninger på gadeniveau på din computer.

1. Åbn Google Earth.
  2. Klik på Primær database og så 3D-bygninger under "Lokal søgning" i panelet til venstre.

Du kan også få vist landegrænser og landes interne grænser.

Vælg et sted, du vil have vist

På en computer

1. Naviger til et sted på kortet.
  2. Zoom ind på det sted, der skal vises, ved hjælp af følgende:
    • Musen eller musefunktionen.
    • Genvejstaster.
    • Navigationsknapperne.
  3. Under navigationsknapperne til højre kan du se Pegman (). Træk Pegman til det område, der skal vises. Der vises derefter Street View-billeder i Earth.
  4. Klik på Bygning (3D Building) øverst til højre.

På en mobilenhed

Du kan bruge Street View i Google Earth-appen til at få vist ting i øjenhøjde.

Se dig omkring

Du kan til enhver tid zoome ind og ud, tilpasse horisonten og rotere visningen for at udforske omgivelserne.