Notifikation

Denne vejledning er til ældre versioner af Google Earth. Få hjælp til det nye Google Earth.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Se steder i Street View

Zoom ind på gader overalt i verden for at se billeder af bygninger, biler osv.

Find en gade

Du kan finde en gade i Earth på to forskellige måder:

• Søg efter en bestemt gade eller adresse
  • Zoom ind på kortet

Udforsk området

Du kan navigere og rotere visningen i gadevisningen.

På en computer

Åbn Street View

1. Zoom ind på et sted, indtil Pegman () vises øverst til højre under kompasset.
  2. Brug træk og slip-funktionen til at placere Pegman () på det sted, du vil udforske.

Du kan ændre visning på flere forskellige måder:

• Dobbeltklik med musen på et område på billedet.
  • Hold venstre musetast nede, og flyt markøren til højre eller til venstre. Nogle steder kan du panorere opad ved at trække billedet nedad.
  • Brug venstre- og højrepilen på tastaturet.
  • Brug musens rullehjul.
  • Klik på knapperne + og - på kompasset øverst til højre, eller brug skyderen til at zoome ind og ud med.

Afslut Street View

Klik på Afslut Street View øverst til højre.