Nämä ohjeet koskevat Google Earthin aiempia versioita. Tutustu uuden Google Earthin ohjeisiin.

Paikkojen katsominen Street View'ssa

Voit lähentää eri puolilla maailmaa olevia katunäkymiä ja katsoa kuvia rakennuksista, autoista ja muusta katunäkymästä.

Kadun löytäminen

Voit etsiä kadun Earthista kahdella eri tavalla:

• hae tiettyä katua tai osoitteita
  • lähennä karttaa.

Alueen tutkiminen

Voit siirtyä näkymässä ja kiertää sitä Street View ‑tilassa.

Tietokoneet

Street View'n avaaminen

1. Lähennä paikkaa, kunnes näet Pegmanin  oikeassa yläkulmassa kompassin alapuolella.
  2. Vedä Pegmania ja pudota se kohtaan, jota haluat tutkia.

Voit vaihtaa näkymää usealla eri tavalla:

• Kaksoisklikkaa haluamaasi kohtaa kuvassa.
  • Klikkaa hiiren vasenta painiketta ja pidä se painettuna. Liikuta hiirtä oikealle tai vasemmalle. Joissakin paikoissa voit katsoa kohti taivasta vetämällä kuvaa alas.
  • Käytä näppäimistön oikeaa ja vasenta nuolta.
  • Käytä hiiren vierityspainiketta.
  • Voit lähentää ja loitontaa kompassin oikeassa yläkulmassa olevilla plus- ja miinuspainikkeilla (+ ja -) tai liukusäätimellä.

Street View'sta poistuminen

Klikkaa kartan oikeasta yläkulmasta Poistu Street View'sta.