Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Använd familjeläget

Google Duos familjeläge ger bättre samtalsfunktioner när små barn deltar i ett Google Duo-samtal. Familjeläge döljer kontroller i samtal som förhindrar att barn lägger på eller stänger av samtalet av misstag.

Om du vill rita eller använda effekter i Familjeläge måste du ha Android 6.0 eller senare. Läs om att kontrollera Android-version.

Aktivera Familjeläge

1. Starta eller ta emot videosamtal i Google Duo Duo.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Familj längst ned.
    • Tryck på Effekter om du vill använda effekter såsom att ersätta ansiktet med en bild på en blomma.
    • Rita bilder genom att trycka på Doodle.

Tips! Tryck på bakåtpilen duo bakåtpil uppe till vänster för att öppna samtalskontroller, såsom att stänga av ljud och lägga på.