Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Gezinsmodus gebruiken

De gezinsmodus van Google Duo biedt betere gespreksfunctionaliteit als jonge kinderen een Google Duo-gesprek voeren. In de gezinsmodus worden bedieningselementen tijdens gesprekken verborgen om te voorkomen dat kinderen per ongeluk ophangen of het geluid dempen.

Als je in de gezinsmodus wilt tekenen of effecten wilt toepassen, heb je Android 6.0 of hoger nodig. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

Gezinsmodus inschakelen

1. Start of ontvang een Google Duo-videogesprek Duo.
  2. Tik onderaan op Menu Menu en dan Gezin.
    • Als je effecten wilt gebruiken om bijvoorbeeld je gezicht te vervangen door een afbeelding van een bloem, tik je op Effecten.
    • Tik op Doodle om afbeeldingen te tekenen.

Tip: Tik linksboven op de pijl-terug pijl-terug voor duo om toegang te krijgen tot bedieningselementen tijdens het gesprek, zoals dempen en ophangen.