Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Perhetilan käyttö

Google Duon perhetila tekee puhelukokemuksesta paremman, kun Google Duo ‑puheluun osallistuu pieniä lapsia. Perhetila piilottaa puhelun säätimet, jotta lapset eivät vahingossa katkaise tai mykistä puhelua.

Jotta voit piirtää tai käyttää tehosteita perhetilassa, käytössäsi on oltava Android 6.0 tai uudempi. Katso, miten voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Perhetilan käyttöönotto

1. Aloita videopuhelu tai vastaa sellaiseen Google Duossa Duo.
  2. Valitse alareunasta Valikko Valikko ja sitten Perhe.
    • Jos haluat käyttää tehosteita, eli esimerkiksi korvata kasvosi kukan kuvalla, napauta Tehosteet.
    • Jos haluat piirtää kuvia, valitse Piirros.

Vinkki: Saat mykistyksen, lopetuksen ja muut puhelutoiminnot käyttöösi napauttamalla vasemman yläkulman paluunuolta Duon paluunuoli.