Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Brug familietilstand

Familietilstand i Google Duo giver en bedre opkaldsoplevelse, når små børn er i et Duo-opkald. Familietilstand skjuler knapper i opkald for at forhindre, at børn kommer til at lægge på eller slå lyden fra.

Hvis du vil tegne eller anvende effekter med familietilstand, skal du have Android 6.0 eller nyere. Sådan tjekker du din Android-version.

Slå familietilstand til

1. Foretag eller modtag et videoopkald i Google Duo Duo.
  2. Forneden skal du trykke på menuen Menu og derefter Familie.
    • Tryk på Effekter for at bruge effekter til f.eks. at forvandle dit ansigt til et billede af en blomst.
    • Tryk på Tegn for at tegne.

Tip! Tryk på pil tilbage Duo pil tilbage øverst til venstre for at få adgang til knapper i opkald til f.eks. at slå lyden fra eller lægge på.