Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Utilitzar el mode familiar

El mode familiar de Google Duo ofereix una experiència millor quan els nens petits participen en una trucada de Google Duo. Aquest mode amaga els controls de la trucada perquè no la puguin silenciar o penjar per error.

Per dibuixar o aplicar efectes amb el mode familiar, necessites Android 6.0 o una versió posterior. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar el mode familiar

1. Inicia o rep una videotrucada de Google Duo Duo.
  2. A la part inferior, toca Menú Menú i, a continuació,Família.
    • Per utilitzar efectes, com ara si et vols posar la imatge d'una flor a la cara, toca Efectes.
    • Per fer dibuixos, toca Dibuixa.

Consell: per accedir als controls de trucada, com ara els de silenciar-la o penjar, toca la fletxa Enrere fletxa Enrere de Duo que hi ha a l'extrem superior esquerre.