Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Ta skjermdumper av videochatter i Duo

Du kan ta skjermdumper av Duo-videochattene dine med Duo-øyeblikk.

Trinn 1: Slå på Duo-øyeblikk

Viktig: Hvis du har slått på Duo-øyeblikk, kan andre ta og dele skjermdumper av videochattene sine med deg.

1. Åpne Duo på Android-enheten din Duo.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Innstillinger for anrop.
  3. Slå på Duo-øyeblikksbilder.

Trinn 2: Ta en skjermdump

Viktig: Når du tar en skjermdump, blir alle i samtalen varslet, og skjermdumpen lagres automatisk i kamerabildene til hver enkelt.
  1. Start eller motta et Duo-videoanrop.
  2. Trykk på Ta bilde Ta bilde nederst til venstre.