Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Kuvakaappausten ottaminen Duo-videopuheluista

Voit ottaa kuvakaappauksia Duo-videopuheluista Duo-hetkien avulla.

Vaihe 1: Ota Duo-hetket käyttöön

Tärkeää: Jos olet ottanut Duo-hetket käyttöön, muut henkilöt voi ottaa ja jakaa kuvakaappauksia sinun kanssasi käymistään videokeskusteluista.

1. Avaa Duo Duo Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluasetukset.
  3. Ota Duo-hetket käyttöön.

Vaihe 2: Ota kuvakaappaus

Tärkeää: Kun otat kuvakaappauksen, kaikki puhelun osallistujat saavat ilmoituksen ja kuvakaappaus tallennetaan automaattisesti jokaisen osallistujan kameran rullaan.
  1. Aloita Duo-videopuhelu tai vastaa sellaiseen.
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Ota kuva Ota valokuva.