Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Lav screenshots af Duo-videochatsamtaler

Du kan lave screenshots af dine Duo-videochatsamtaler med Duo-øjeblikke.

Trin 1: Aktivér Duo-øjeblikke

Vigtigt! Hvis Duo-øjeblikke er aktiveret, kan andre brugere lave og dele screenshots af deres videochatsamtaler med dig.

1. Åbn Duo på din iPhone eller iPad Duo.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Duo-øjeblikke.

Trin 2: Lav et screenshot

Vigtigt! Når du laver et screenshot, får alle i opkaldet besked om det, og screenshottet gemmes automatisk på hver deltagers kamerarulle.

1. Start eller modtag et Duo-videoopkald.
  2. Tryk på Tag et billede Tag et billede nederst til venstre.