Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Lav screenshots af Duo-videochatsamtaler

Du kan lave screenshots af dine Duo-videochatsamtaler med Duo-øjeblikke.

Trin 1: Aktivér Duo-øjeblikke

Vigtigt! Hvis Duo-øjeblikke er aktiveret, kan andre brugere lave og dele screenshots af deres videochatsamtaler med dig.

1. Åbn Duo på din Android-enhed Duo.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Opkaldsindstillinger.
  3. Aktivér Duo-øjeblikke.

Trin 2: Lav et screenshot

Vigtigt! Når du laver et screenshot, får alle i opkaldet besked om det, og screenshottet gemmes automatisk på hver deltagers kamerarulle.
  1. Start eller modtag et Duo-videoopkald.
  2. Tryk på Tag et billede Tag et billede nederst til venstre.