Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Ansiktsdataene dine forblir private med effekter og portrettmodus i Duo

Du kan bruke effekter og portrettmodus til å gi Duo-samtalen din et personlig preg eller bruke et portrettfilter for å se skarpere ut mot bakgrunnen. For å holde dataene dine private lagrer ikke Duo ansiktsdataene dine eller sender dem til Google-tjenere.

Slik fungerer effekter og portrettmodus

Vi bruker bilder av ansiktet ditt som er tatt med kameraet ditt, til å gi deg ekstra effekter i Duo-chatter. Når dette skjer i Duo-samtaler, lagrer ikke Duo personlige data eller ansiktsdata på enheten din eller sender dem til Google-tjenere. Alt skjer på telefonen din og i Duo-appen.

Slik beskytter vi dataene dine

Ansiktsdata brukes bare til å legge på effekter i Duo-chatter på enheten din. I Duo legges disse effektene på bildene ved hjelp av maskinlæringsteknologi som brukes på enheten din før de sendes, slik at alle bilder, videoer og effekter beskyttes med Duos ende-til-ende-kryptering. Ingen data lagres på enheten din eller sendes til Google-tjenere. Finn ut mer om ende-til-ende-kryptering i Duo.

Du har kontrollen

Du kan slå effekter eller portrettmodus på eller av via kontrollene for samtaler og videomeldinger.