Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

La privadesa de les teves dades facials es manté amb els efectes i el mode de retrat de Duo

Amb els efectes i el mode de retrat, pots afegir efectes per personalitzar les trucades de Duo o aplicar el filtre Retrat per aconseguir una imatge més nítida en comparació amb el fons. Per mantenir la privadesa de les dades, Duo no emmagatzema les dades facials ni les envia als servidors de Google.

Com funcionen els efectes i el mode de retrat

Utilitzem imatges de la teva cara fetes amb la càmera per oferir-te efectes addicionals durant els xats de Duo. Encara que això es faci durant una trucada de Duo, Duo no emmagatzema dades personals ni facials al dispositiu, ni tampoc les envia als servidors de Google. Tot passa a l'aplicació Duo del teu telèfon.

Com protegim les teves dades

Les dades facials només s’utilitzen per aplicar efectes als xats de Duo al teu dispositiu. Duo aplica aquests efectes a les imatges utilitzant la tecnologia d'aprenentatge automàtic del dispositiu abans d'enviar-les, de manera que tots els vídeos, efectes i imatges estan protegits amb l'encriptació d'extrem a extrem de Duo. No s'emmagatzema cap dada al dispositiu ni s'envia als servidors de Google. Obtén més informació sobre l'encriptació d'extrem a extrem de Duo.

Tens el control

Pots activar o desactivar els efectes o el mode de retrat mitjançant els controls de trucada i de missatge de vídeo.