Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Ratkaisuja Google Duon ongelmiin näytöllä tai kaiuttimella

Tärkeää: Google ei enää tarjoa ohjelmistopäivityksiä näille kolmannen osapuolen Smart Display ‐laitteille:

• Lenovo Smart Display 7", 8" ja 10"
  • JBL Link View
  • LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display

Tämä voi vaikuttaa videopuhelujen ja -kokousten laatuun. Lue lisää Duo-yhteensopivista laitteista.

Jos sinulla on ongelmia Duo-puheluiden vastaanottamisessa Google Nest ‐näytön tai Google Home ‐kaiuttimen käyttöönoton jälkeen, tarkista, että olet kirjautunut samalle Google-tilille Duossa ja näytöllä tai kaiuttimessa.

Vaihe 1: Tarkista tilisi Duossa

1. Avaa Duo Android-puhelimella tai ‑tabletilla.

2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.

3. Valitse tili Google-tili-kohdasta.