Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Legg igjen og sjekk meldinger med Google Duo

Hvis du ringer til en person som bruker Duo, og vedkommende ikke svarer, kan du legge igjen en video- eller talemelding. Meldingen kan være opptil 30 sekunder lang. Du kan også opprette og sende et personlig tilpasset notat.

Mens vi fortsetter å finstemme den generelle opplevelsen av Google-assistenten, støtter ikke assistenten funksjoner som brukes lite, for eksempel video- og lydmeldinger. Finn ut hvordan vi forbedrer Google Assistent-funksjonene.

Du må ha den nyeste versjonen av Duo for å legge igjen eller motta meldinger.

Legg igjen video- eller talemeldinger

1. Åpne Duo på Android-enheten din.
  2. Trykk på navnet til personen du vil ringe til.
  3. Når et anrop har ringt i 60 sekunder, kan du legge igjen en melding. Alternativt kan du trykke på Legg igjen en videomelding eller Legg igjen en talemelding mens det ringer.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Når du er ferdig med opptaket, trykker du på Stopp Stopp. Du kan gjøre dette:
    • Bruk filter, tegn på eller legg til tekst i videomeldingen.
      Viktig: Denne funksjonen er ikke kompatibel med alle Android-enheter og er kanskje ikke tilgjengelig på enheten din.
    • Se på meldingen din.
    • Trykk på Ta opp på nytt
  6. Trykk på Send Send.
Merk: Hvis du legger til tekst eller tegner på videomeldingen, kan du gjøre endringer før du sender den. Du kan slette tekst ved å trykke på Tekst Tekstog så Avbryt. For å slette en tegning, trykk på Tegn Tegnog så Angre.

Send en melding uten å ringe noen

1. Åpne Duo på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Søk etter en kontakt, og trykk på den.
  3. Nederst til høyre trykker du på Melding Send.
    • For enkelte nettbrett: Trykk på Ta opp en melding Ta opp.
  4. Når du er klar til å ta opp meldingen, trykker du på Ta opp Ta opp
  5. Trykk på Stopp Stopp når du er ferdig. Du kan:
    • Se en forhåndsvisning av meldingen din.
    • Trykk på Ta opp på nytt
  6. Trykk på Neste
  7. Velg opptil 32 kontakter.
  8. Trykk på Send Send.

Send bilder eller videoer fra enheten din

Du kan gi Duo tillatelse til å sende elementer fra galleriappen på enheten.

1. Åpne Duo på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Søk etter en kontakt, og trykk på den.
  3. Trykk på miniatyrbildet.
  4. Velg et bilde eller en video.
    • Du kan velge en størrelse for videoen på opptil 180 MB.
  5. Trykk på Ferdig.
  6. Velg en kontakt.
  7. Trykk på Send Send.

Send et notat

1. Åpne Google Duo-appen Duo.
  2. Søk etter en kontakt, og trykk på den.
  3. Trykk på Send notat .
  4. Skriv en melding:
    • Trykk, hold og dra teksten for å flytte eller rotere den.
    • Klyp sammen eller spre fingrene for å endre størrelse på teksten.
    • For å tegne, trykk på Tegn Tegn øverst til høyre.
    • For å bytte bakgrunnsfarge, gå øverst til høyre og trykk på Tegn Tegnog deretter Palett Palett.
  5. Trykk på Neste Neste.
  6. Velg opptil 32 kontakter.
  7. Trykk på Send Send.

Tips: For å sende et notat kan du også åpne en kontakt og trykke på Send notat.

Spill av en melding du har mottatt

Viktig: Når du har spilt av en melding, kan du gå tilbake til den når som helst, med mindre du har endret Duo-innstillingene slik at meldinger slettes 24 timer etter at de blir spilt av. Når du sletter en melding, fjernes den fra alle enheter.

1. Åpne Duo på Android-enheten din.
  2. Meldinger vises ved siden av kontaktens navn.
  3. Trykk på Spill av Playog så Videomelding.
    • Herfra kan du laste ned meldingen, svare på den, slette den eller ringe personen tilbake.
Slett meldinger etter 24 timer
  1. Åpne Duo på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger og så Meldingsinnstillinger
  3. Slå av Lagre meldinger.

Last ned en melding

Når du laster ned en melding, lagres den på enheten din. Hvis du sikkerhetskopierer dataene på telefonen din til en konto i nettskyen, for eksempel Google Disk, blir meldingen også lagret der.

Slå på teksting for hørselshemmede

Viktig: Når du bruker teksting for hørselshemmede, sendes lydklippet til Googles tjenere for transkripsjon. Videoen er ikke inkludert, og lydfilen lagres ikke. Ingen personopplysninger deles.

1. Åpne Duo på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Innstillinger og så Meldingsinnstillinger
  3. Slå på Teksting for meldinger.

Merk: Hvis du sletter Duo-kontoen din, slettes eventuelle meldinger du ikke har lagret.