Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Berichten achterlaten en controleren met Google Duo

Als u een Duo-gebruiker belt en deze persoon niet opneemt, kunt u een video- of spraakbericht achterlaten. Het bericht mag maximaal 30 seconden lang zijn. U kunt ook een gepersonaliseerde notitie maken en sturen.

We verbeteren de functionaliteit van de Google Assistent steeds verder. Daarom ondersteunt de Assistent geen weinig gebruikte functies meer, zoals video- of audioberichten. Meer informatie over hoe we de functies van de Google Assistent verfijnen

Een bericht afspelen

Belangrijk: Je kunt op je computer alleen inkomende één-op-één-berichten vinden. De volgende berichttypen kun je alleen bekijken in de Duo-app: groepsberichten, gestuurde berichten, emoji's, momenten en reacties.

1. Ga op je computer naar duo.google.com.
  2. Zoek naar een contact.
  3. Klik op het contact.
  4. Klik in het venster dat je ziet op het bericht dat je wilt bekijken.
  5. Selecteer een optie:
    • Het bericht downloaden
    • Het bericht verwijderen.
    • De persoon terugbellen

Tips:

• Je kunt een bericht op elk gewenst moment opnieuw afspelen, tenzij je je Duo-instellingen hebt gewijzigd om berichten automatisch na 24 uur te verwijderen.
  • Als je een bericht downloadt, wordt het opgeslagen op je computer.

Zo verwijder je berichten na 24 uur automatisch:

1. Ga op je computer naar duo.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Zet Berichten opslaan uit.

Opmerking: Als je je Duo-account verwijdert, worden niet-opgeslagen berichten verwijderd.