Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Optag og tjek beskeder med Google Duo

Hvis du ringer til en person via Duo, og vedkommende ikke svarer, kan du optage en video- eller talebesked. Beskeden kan være op til 30 sekunder lang. Du kan også oprette og sende en personligt tilpasset note.

Vi arbejder hele tiden på at justere den overordnede Google Assistent-oplevelse, og derfor stopper Assistent med at understøtte underbenyttede funktioner som f.eks. video- eller lyd-beskeder. Se, hvordan vi justerer Google Assistent-funktionerne.

Du kan kun optage eller modtage beskeder, hvis du har den seneste version af Duo.

Optag en video- eller talebesked

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på et navn for at ringe til vedkommende.
  3. Når et opkald har ringet i 60 sekunder, kan du indtale en besked. Mens opkaldet ringer, kan du også trykke på Optag videobesked eller Indtal talebesked
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Tryk på Stop Stop, når du er færdig med at optage. Du kan:
    • Anvende et filter, tegne på eller føje tekst til din videobesked.
      Vigtigt! Denne funktion er ikke kompatibel med alle Android-enheder og er muligvis ikke tilgængelig på din enhed.
    • Se en forhåndsvisning af din besked.
    • Trykke på Optag igen
  6. Trykke på Send Send.
Bemærk! Hvis du føjer tekst til eller tegner på din videobesked, kan du foretage ændringer, før du sender den. Hvis du vil slette tekst, skal du trykke på Tekst Tilføj tekstog derefter Annuller. Hvis du vil slette en tegning, skal du trykke på Tegn Tegnog derefter Fortryd.

Send en besked uden at ringe til en person

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en kontakt, og tryk på den.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Send besked Send.
    • På visse tablets: Tryk på Optag en besked Optag.
  4. Tryk på Optag Optag, når du er klar til at optage.
  5. Tryk på Stop Stop, når du er færdig. Du kan:
    • Se en forhåndsvisning af din besked.
    • Trykke på Optag igen
  6. Tryk på Næste
  7. Vælg op til 32 kontakter.
  8. Tryk på Send Send.

Send billeder eller videoer fra din enhed

Du kan give Duo tilladelse til at sende elementer fra galleriappen på din enhed.

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en kontakt, og tryk på den.
  3. Tryk på billedminiaturen.
  4. Vælg et billede eller en video.
    • Du kan vælge en videostørrelse på op til 180 MB.
  5. Tryk på Udfør.
  6. Vælg en kontakt.
  7. Tryk på Send Send.

Send en note

1. Åbn appen Google Duo Duo.
  2. Søg efter en kontakt, og tryk på den.
  3. Tryk på Send note .
  4. Opret din besked:
    • Hvis du vil flytte eller rotere tekst, skal du holde nede og derefter trække.
    • Hvis du vil vælge en anden størrelse, skal du knibe sammen om eller strække teksten.
    • Hvis du vil tegne, skal du trykke på Tegn Tegn øverst til højre.
    • Hvis du vil ændre baggrundsfarven, skal du øverst til højre trykke på Tegn Tegnog derefter Palet Palet.
  5. Tryk på Næste Næste.
  6. Vælge op til 32 kontakter.
  7. Tryk på Send Send.

Tip! Hvis du vil sende en note, kan du også åbne en kontakt og trykke på Send note.

Afspil en besked, du har modtaget

Vigtigt! Når du har afspillet en besked, kan du altid vende tilbage til den, medmindre du har ændret dine Duo-indstillinger til, at beskeder slettes 24 timer efter afspilningen. Når du sletter en besked, fjernes den fra alle enheder.

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Beskeder vises ud for navnet på din kontakt.
  3. Tryk på Afspil Spilog derefter Videobesked.
    • Herfra kan du downloade beskeden, slette den eller ringe tilbage til personen.
Slet beskeder efter 24 timer
  1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst i højre hjørne skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Beskedindstillinger
  3. Deaktiver Gem beskeder.

Download en besked

Når du downloader en besked, gemmes den på din enhed. Hvis du sikkerhedskopierer data på din telefon til en konto i skyen som f.eks. Google Drev, gemmes beskeden også der.

Aktivér Tekstning af beskeder

Vigtigt! Når du bruger undertekster, sendes dit lydklip til Googles servere for at blive transskriberet. Videoen inkluderes ikke, og lydfilen gemmes ikke. Personlige oplysninger deles ikke.

1. Åbn Duo på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Beskedindstillinger
  3. Aktivér Tekstning af beskeder.

Bemærk! Hvis Du sletter din Duo-konto, slettes eventuelle ikke gemte beskeder også.