Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Deixar i consultar missatges amb Google Duo

Si truques a algú mitjançant Duo i no respon, deixa-li un missatge de vídeo o veu. Pot durar fins a un màxim de 30 segons. També pots crear i enviar una nota personalitzada.

Com a part de les millores contínues que fem a l'experiència general de l'Assistent de Google, l'Assistent ha deixat d'admetre funcions infrautilitzades, com ara els missatges de vídeo o d'àudio. Obtén informació sobre com estem millorant les funcions de l'Assistent de Google.

Per deixar o rebre missatges, necessites la darrera versió de Duo.

Deixar un missatge de vídeo o de veu

1. Obre Duo al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca un nom per trucar-li.
  3. Podràs deixar un missatge després que la trucada hagi sonat durant 60 segons. Com a alternativa, mentre sona la trucada, pots tocar Deixa un missatge de vídeo o Deixa un missatge de veu
  4. Segueix les instruccions en pantalla.
  5. Quan hagis acabat de gravar, toca Atura Atura. Podràs fer el següent:
    • Aplicar un filtre, dibuixar o afegir text al missatge de vídeo.
      Important: aquesta funció no és compatible amb tots els dispositius Android i és possible que no estigui disponible al teu.
    • Previsualitza el missatge.
    • Toca Torna a gravar
  6. Toca Envia Envia.
Nota: si dibuixes o afegeixes text al missatge de vídeo, el pots modificar abans d'enviar-lo. Per suprimir text, toca Text Text i, a continuació, Cancel·la. Per suprimir un dibuix, toca Dibuix Dibuixa i, a continuació, Desfés.

Enviar un missatge sense fer cap trucada

1. Obre Duo al telèfon o la tauleta Android.
  2. Cerca un contacte i toca'l.
  3. A la part inferior dreta, toca Envia un missatge Envia.
    • En algunes tauletes, selecciona Grava un missatge Enregistra.
  4. Quan vulguis gravar, toca Grava Enregistra
  5. Quan hagis acabat, toca Atura Atura. Podràs fer el següent:
    • Previsualitza el missatge.
    • Toca Torna a gravar
  6. Toca Següent
  7. Selecciona fins a 32 contactes.
  8. Toca Envia Envia.

Enviar fotos o vídeos des del dispositiu

Pots donar permís a Duo per enviar elements des de l'aplicació Galeria del dispositiu.

1. Obre Duo al telèfon o la tauleta Android.
  2. Cerca un contacte i toca'l.
  3. Toca la miniatura de la foto.
  4. Selecciona una foto o un vídeo.
    • Pots triar un vídeo de fins a 180 MB.
  5. Toca Fet.
  6. Selecciona un contacte.
  7. Toca Envia Envia.

Enviar una nota

1. Obre l'aplicació Google Duo Duo.
  2. Cerca un contacte i toca'l.
  3. Toca Envia una nota .
  4. Crea el teu missatge:
    • Per moure o girar el text, mantén-lo premut i arrossega'l.
    • Per canviar-lo de mida, pinça'l o estira'l.
    • Per dibuixar, a la part superior dreta, toca Dibuixa Dibuixa.
    • Per canviar el color de fons, a la part superior dreta, toca Dibuixa Dibuixai després Paleta Paleta.
  5. Toca Següent Següent.
  6. Selecciona fins a 32 contactes.
  7. Toca Envia Envia.

Consell: per enviar una nota, també pots obrir un contacte i tocar Envia una nota.

Reproduir un missatge que has rebut

Important: després de reproduir un missatge, pots tornar a consultar-lo en qualsevol moment tret que hagis canviat la configuració de Duo perquè els missatges se suprimeixin 24 hores després de reproduir-los. Quan suprimeixes un missatge, se suprimeix de tots els dispositius.

1. Obre Duo al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Els missatges es mostraran al costat del nom del contacte.
  3. Toca Reprodueix Reprodueix i, a continuació, Missatge de vídeo.
    • Des d'aquí, pots baixar el missatge, contestar-lo, suprimir-lo o tornar la trucada.

Consell: a mesura que continuem millorant la qualitat i l'experiència general de l'Assistent de Google, algunes funcions infrautilitzades, com ara Missatges, no s'admetran als dispositius amb l'Assistent integrat.

Suprimir els missatges al cap de 24 hores
  1. Obre Duo al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A l'extrem superior dret, toca Més Mési, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de missatges
  3. Desactiva l'opció Desa els missatges.

Baixar un missatge

Quan baixes un missatge, es desa al teu dispositiu. Si crees una còpia de seguretat de les dades del teu telèfon en un compte al núvol, com ara Google Drive, també es desarà allà.

Activar els subtítols

Important: quan utilitzes subtítols, el clip d'àudio s'envia als servidors de Google per transcriure'l. No s'hi inclou el vídeo, i el fitxer d'àudio no s'emmagatzema. Tampoc no es comparteix informació personal.

1. Obre Duo al telèfon o la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de missatges
  3. Activa l'opció Subtítols per als missatges.

Nota: si suprimeixes el teu compte de Duo, tots els missatges que no hagis desat se suprimiran.