Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Viestien jättäminen ja tarkistaminen Google Duolla

Jos soitat puhelun Duolla ja vastaanottaja ei vastaa, voit jättää video- tai ääniviestin. Viesti voi olla enintään 30 sekunnin pituinen. Voit myös luoda ja lähettää personoidun muistiinpanon.

Jatkamme Google Assistantin käyttökokemuksen parantamista, minkä seurauksena vähälle käytölle jääneitä ominaisuuksia (esim. video- ja ääniviestejä) ei enää tueta Assistantissa. Lue lisää Google Assistantin ominaisuuksien kehittämisestä.

Viestin toistaminen

Tärkeää: Vain saapuneet kahdenkeskiset viestit tallentuvat tietokoneelle. Näet seuraavan tyyppiset viestit vain Duo-sovelluksesta: ryhmäviestit, lähetetyt viestit, emojit, hetket ja reaktiot.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen duo.google.com.
  2. Hae kontaktia.
  3. Klikkaa haluamaasi kontaktia.
  4. Klikkaa avautuvasta ikkunasta sitä viestiä, jonka haluat katsoa.
  5. Valitse vaihtoehto:
    • Lataa viesti
    • Poista viesti
    • Soita lähettäjälle

Vinkkejä:

• Voit toistaa viestiin uudelleen aina halutessasi, ellet ole valinnut Duon asetuksista, että viestit poistuvat automaattisesti 24 tuntia toistamisen jälkeen.
  • Jos lataat viestin, se tallennetaan tietokoneelle.

Viestien automaattinen poistuminen 24 tunnin kuluttua:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen duo.google.com.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Laita Tallenna viestit pois päältä.

Huom. Jos poistat Duo-tilin, tallentamattomat viestit poistetaan.