Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Använd eller dela andra appar medan du deltar i ett samtal

Du kan fortsätta videosamtalet på Google Duo i ett litet fönster med bild-i-bild samtidigt som du använder mobilen. Det går även att dela skärmen om du vill visa foton och videor när du har ett samtal.

Viktigt! Dessa funktioner finns endast tillgängliga på Android 8 eller senare. Kontrollera Android-version.

Använda bild-i-bild

1. Öppna Duo.
  2. Starta ett videosamtal.
  3. Tryck på knappen Start.
    • Om du har Android 8.0 eller senare fortsätter Duo-samtalet.
    • Om enheten inte har stöd för bild-i-bild pausas videon, men du hör fortfarande ljudet.

Ta bort bild-i-bild

Bild-i-bild inaktiveras för ett samtal när du:

• Trycker snabbt två gånger på bild i bild-fönstret och samtalet öppnas i helskärm.
  • Avslutar samtalet.
  • Trycker på Stäng Stäng för att stänga bild-i-bild-fönstret.
  • Öppnar en annan app i helskärmsläge. Videosamtalet fortsätter i bakgrunden.

Stänga av bild i bild för Duo

1. Öppna enhetens inställningar.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Avancerat följt av Särskild appåtkomst följt av Bild-i-bild.
  3. Tryck på Duo.
  4. Inaktivera Tillåt bild-i-bild.

Dela skärmen

Viktigt! Du använder inte kameran när du delar skärmen. Det går endast att dela skärmen under enskilda samtal.

1. Öppna Google Duo Duo.
  2. Starta ett videosamtal.
  3. Tryck på Fler alternativ Mer följt av Skärmdelning Skärmdelning följt av Starta nu längst ned.
    • Den andra parten kan godkänna eller avbryta din begäran om att dela skärmen.
  4. Avsluta skärmdelningen genom att trycka på Skärmdelning Skärmdelning.

Tips! Tryck på Mer Mer om du inte hittar Skärmdelning Skärmdelning och svep åt vänster för fler kontroller.

Det går att använda direktdelning på Samsung S22, S8 och Pixel-enheter för att:
  • Välja och öppna appar.
  • Använda skärmdelningskontroller.

Läs mer om livedelning.