Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Bruk eller del andre apper mens du er i en samtale

Du kan fortsette Google Duo-videosamtalen din i et lite vindu med bilde-i-bilde mens du bruker telefonen. Du kan også dele skjermen for å vise bilder og videoer når du er i en samtale.

Viktig: Disse funksjonene er bare tilgjengelige på enheter med Android 8 eller nyere versjoner. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Bruk bilde-i-bilde

1. Åpne Duo.
  2. Start en videosamtale.
  3. Trykk på startsideknappen.
    • I Android 8.0 og nyere fortsetter Duo-samtalen.
    • Hvis enheten din ikke støtter BIB, blir videoen satt på pause, men du hører fortsatt lyden.

Fjern bilde-i-bilde

Bilde-i-bilde blir slått av for en samtale når du

• dobbelttrykker på bilde-i-bilde-vinduet og samtalen endres til fullskjerm
  • avslutter samtalen
  • trykker på Lukk Lukk for å lukke BIB-vinduet
  • åpner en annen app i fullskjermmodus (videosamtalen fortsetter da i bakgrunnen)

Slå av bilde-i-bilde for Duo

1. Åpne innstillingene på enheten din.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Avansert og så Spesiell apptilgang og så Bilde-i-bilde.
  3. Trykk på Duo.
  4. Slå av Tillat bilde-i-bilde.

Del skjermen din

Viktig: Det tas ikke kameraopptak av deg mens du deler skjermen. Skjermdeling er kun tilgjengelig i én-til-én-samtaler.

1. Åpne Google Duo Duo.
  2. Start en videosamtale.
  3. Nederst trykker du på Flere alternativer Mer og så Skjermdeling Skjermdeling og så Start nå.
    • Den andre deltakeren kan godta eller avvise forespørselen om å dele skjermen din.
  4. For å avslutte skjermdelingen, trykk på Skjermdeling Skjermdeling.

Tips: Hvis du ikke finner Skjermdeling Skjermdeling, trykk på Mer Mer og sveip til venstre for å finne flere kontroller.

På Samsung S22-, S8- og Pixel-enheter kan du bruke direktedeling til å
  • velge apper og åpne dem
  • bruke kontroller for skjermdeling

Finn ut mer om direktedeling.