Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Brug eller del andre apps, mens du er i et opkald

Du kan fortsætte dit Google Duo-videoopkald i et lille vindue med integreret billede, mens du bruger din telefon. Du kan også dele din skærm for at vise billeder og videoer, når du er i et opkald.

Vigtigt! Disse funktioner er kun tilgængelige på Android 8 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Brug integreret billede

1. Åbn Duo.
  2. Start et videoopkald.
  3. Tryk på knappen Hjem.
    • På Android 8.0 og nyere fortsætter Duo-opkaldet.
    • Hvis din enhed ikke understøtter integreret billede, sættes din video på pause, men du kan stadig høre lyd.

Fjern integreret billede

Integreret billede deaktiveres for et opkald, når du:

• Trykker to gange på vinduet med integreret billede, og opkaldet vises i fuld skærm.
  • Afslutter opkaldet.
  • Tryk på Luk Luk for at lukke vinduet med integreret billede.
  • Åbner en anden app i fuldskærmstilstand. Videoopkaldet fortsætter i baggrunden.

Slå integreret billede fra i Duo

1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Avanceret og derefter Særlig appadgang og derefter Integreret billede.
  3. Tryk på Duo.
  4. Deaktiver Tillad integreret billede.

Del din skærm

Vigtigt! Kameraet optager ikke dig, mens du deler din skærm. Du kan kun dele din skærm under opkald på tomandshånd.

1. Åbn Google Duo Duo.
  2. Start et videoopkald.
  3. Forneden skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Skærmdeling Skærmdeling og derefter Start nu.
    • Den anden person i opkaldet kan acceptere eller annullere din anmodning om at dele din skærm.
  4. Tryk på Skærmdeling Skærmdeling for at afslutte din skærmdeling.

Tip! Hvis du ikke kan finde Skærmdeling Skærmdeling, skal du trykke på Mere Mere og stryge til venstre for at se flere knapper.

På Samsung S22-, S8- og Pixel-enheder kan du bruge livedeling til at:
  • Vælge og åbne apps.
  • Bruge styringselementer til skærmdeling.

Få flere oplysninger om livedeling.