Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Løs problemer med manglende eller forsinkede opkaldsunderretninger

Hvis du ikke får opkaldsunderretninger, eller hvis de er forsinkede, kan du prøve disse tips for at løse problemet.

Prøv almindelige rettelser

Hvis du bruger Duo på web:

Tjek din internetforbindelse: Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.

Hvis du bruger Duo på en Chromebook:

Prøv flere rettelser til internettet

Aktivér notifikationer i Duo

Du kan modtage Duo-notifikationer på din computer ved at give tilladelse til Duo i dine browserindstillinger.

Til Chrome:

1. Øverst til højre i browseren skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  2. Indtast "Notifikationer" i søgemenuen.
  3. Klik på Indholdsindstillinger og derefter Notifikationer Notifikationer.
  4. Klik på Tilføj ud for "Tillad".
  5. Indtast duo.google.com.
  6. Klik på Tilføj.

Hvis du bruger en anden browser, skal du tjekke det tilhørende website for at finde en vejledning:

Tjek blokerede numre
  1. Gå til google.com på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Blokerede brugere.
  3. Tjek, om nummeret er blokeret:
    • Klik på Fjern Luk for at fjerne blokeringen af et nummer.

Prøv flere rettelser til en Chromebook

Aktivér notifikationer i Duo

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Google Play Butik og derefter Administrer Android-præferencer og derefter Apps og derefter Duo og derefter Notifikationer
  3. Hvis notifikationer er deaktiveret, skal du aktivere dem.
  4. Åbn Duo og derefter Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Notifikationer
  5. Hvis Notifikationer om opkald er deaktiveret, skal du aktivere dem.

Tjek blokerede numre

1. Åbn Duo på din Chromebook.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Blokerede numre.
  3. Tjek, at telefonnummeret ikke er blokeret.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis intet af det ovenstående løser problemet, kan du stille spørgsmål i Duos hjælpeforum.