Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Løs problemer med manglende eller forsinkede opkaldsunderretninger

Hvis du ikke får opkaldsunderretninger, eller hvis de er forsinkede, kan du prøve disse tips for at løse problemet.

Prøv almindelige rettelser

• Åbn appen igen: Luk og åbn Duo for at starte appen igen.
  • Download den seneste version af appen: Tjek, om du har den seneste version af Duo fra Play Butik. Hvis du ikke har det, står der "Opdater" på appsiden.
  • Opret forbindelse til Wi-Fi: Sørg for, at Wi-Fi er slået til, hvis du bruger Wi-Fi i stedet for mobildata.
    1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-enhed.
    2. Tryk på Wi-Fi og så Indstillinger Indstillinger.
    3. Slå Lad Wi-Fi være aktiveret i dvaletilstand til.

Prøv flere rettelser

Hvis du har brug for flere tips, kan du prøve disse:

Slå underretninger i Duo til

Tjek, at underretninger ikke blokeres følgende to steder:

• Dine enhedsindstillinger: Åbn Indstillinger Indstillinger på din enhed og så Apps og underretninger og så Duo og så Appunderretninger, og tjek derefter, at underretninger er aktiveret.
  • I appen: Åbn Duo og så Mere Mere og så Underretninger og så Slå Opkaldsunderretninger til.
Tjek blokerede numre
Tjek, at telefonnummeret ikke er blokeret.
  1. Åbn Duo og så på din Android-enhed Mere Mere og så Indstillinger og så Blokerede numre.
  2. Tjek, at telefonnummeret ikke er på listen.
Undgå at bruge "Tving til at standse"

Hvis du har brugt "Tving til at standse" for at stoppe Duo-appen, da den ikke fungerede, er du nødt til at åbne appen igen for at få beskeder fra den.

1. Gå til din liste over apps.
  2. Tryk på Duo for at åbne.
Tillad, at Duo arbejder i baggrunden

Tjek, at baggrundsdata er slået til for Duo og Google Play-tjenester.

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Apps og så Duo og så Dataforbrug.
  3. Aktivér Baggrundsdata.
  4. Gentag ovenstående trin for Google Play-tjenester.
Slå tilstanden "Batterisparefunktion" fra

Batterisparefunktion kan forhindre Duo i at sende underretninger. Få flere oplysninger om, hvordan du slår Batterisparefunktion fra.

Apps, der ikke er fra Google som Juice Defender eller Antivirus, tillader muligvis ikke underretninger. Andre producenter kan have deres egne batteribesparende tilstande, som skal tjekkes:

• Sony: Prøv at deaktivere tilstanden "Stamina".
  • Huawei: Markér Duo som en beskyttet app via Energisparer  og så Beskyttede apps.
  • Xiaomi/MIUI: Tjek, at de strømbesparende tilstande er slået fra. Åbn også sikkerhedsappen og så Tilladelser og så Føj Duo til Autostart. Start joblisten, find Duo, og træk ikonet ned, indtil hængelåsikonet vises.