Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Puheluilmoitusten puuttumisen tai viivästymisen korjaaminen

Jos et saa puheluilmoituksia tai jos saat ne myöhässä, voit yrittää korjata ongelman seuraavilla ohjeilla.

Yleiset korjaustoimenpiteet

• Avaa sovellus uudelleen: Käynnistä Duo uudelleen sulkemalla se ja avaamalla se uudelleen.
  • Lataa sovelluksen uusin versio: Varmista, että käytössäsi on Duon uusin sovelluskaupasta saatava versio. Jos käytössäsi on vanha versio, sovellussivulla lukee Päivitä.
  • Yhdistä Wi-Fi-verkkoon: Jos haluat käyttää Wi-Fi-yhteyttä mobiilidatan sijaan, varmista, että olet ottanut Wi-Fi-yhteyden käyttöön.
    1. Avaa iOS-laitteen Asetukset Asetukset
    2. Ota Wi-Fi käyttöön.

Lisää korjaustoimenpiteitä

Jos ongelma ei korjautunut, kokeile seuraavia ohjeita:

Duo-ilmoitusten ottaminen käyttöön
  1. Avaa laitteen Asetukset Asetukset
  2. Napauta Ilmoitukset ja sitten Duo.
  3. Ota Salli ilmoitukset käyttöön.
Estettyjen numeroiden tarkistaminen
Tarkista, onko puhelinnumero estetty.
  1. Valitse iOS-laitteelta Duo ja sitten Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  2. Varmista, että puhelinnumero ei ole luettelossa.
Älä häiritse ‑tilan käytöstä poistaminen

Tarkista, onko Älä häiritse ‑tila päällä vai pois päältä seuraavasti:

1. Avaa laitteen Asetukset Asetukset.
  2. Napauta Älä häiritse.
  3. Varmista, että Älä häiritse ja Ajoitettu ovat pois päältä.
Duon taustatiedonsiirron salliminen
Duon on oltava päällä taustalla, jotta se voi lähettää sinulle ilmoituksia.
  1. Avaa laitteen Asetukset Asetukset
  2. Napauta Yleiset ja sitten Sovellusten päivittäminen taustalla.
  3. Ota Duo käyttöön.