Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Solucionar problemes amb les notificacions de trucades si no les reps o les reps amb retard

Si no reps les notificacions de trucades o les reps amb retard, segueix aquests consells per resoldre el problema.

Provar les solucions habituals

• Torna a obrir l'aplicació: per tornar a iniciar Duo, surt de l'aplicació i torna-la a obrir.
  • Baixa la darrera versió de l'aplicació: comprova que tinguis la darrera versió de Duo de la botiga d'aplicacions. Si no és així, a la pàgina de l'aplicació veuràs "Actualitza".
  • Connecta't a la Wi-Fi: si fas servir la Wi-Fi en lloc de les dades mòbils, assegura't que la Wi-Fi estigui activada.
    1. Obre la configuració Configuració del dispositiu iOS.
    2. Activa la Wi-Fi.

Provar altres solucions

Si necessites més consells, prova el següent:

Activar les notificacions de Duo
  1. Obre la configuració del dispositiu Configuració
  2. Toca Notificacions i després  Duo.
  3. Activa Permet les notificacions.
Comprovar els números bloquejats
Comprovar que el número de telèfon no estigui bloquejat.
  1. Al dispositiu iOS, obre Duo i després Més Més i després Configuració i després Números bloquejats.
  2. Comprova que el número de telèfon no figuri en aquesta llista.
Desactivar el mode "No molestis"

Comprova si el mode "No molestis" està activat:

1. Obre la configuració del dispositiu Configuració.
  2. Toca No molestis.
  3. Comprova que les opcions "No molestis" i "Programat" estiguin desactivades.
Permetre que Duo funcioni en segon pla
Per enviar-te notificacions, Duo ha de funcionar en segon pla.
  1. Obre la configuració del dispositiu Configuració
  2. Toca General  i després Actualització en segon pla.
  3. Activa Duo.