Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Solucionar problemes amb les notificacions de trucades si no les reps o les reps amb retard

Si no reps les notificacions de trucades o les reps amb retard, segueix aquests consells per resoldre el problema.

Provar les solucions habituals

Si utilitzes Duo web, fes el següent:

Assegura't que l'ordinador està connectat a Internet, i comprova la connexió.

Si utilitzes Duo des d'un Chromebook, fes el següent:

Provar altres solucions per al web

Activar les notificacions de Duo

Per rebre notificacions al teu ordinador, has de donar permís a Duo des de la configuració del navegador.

Per a Chrome:

1. A la part superior dreta del navegador, fes clic a Més Més i després Configuració.
  2. Al menú de cerca, introdueix "Notificacions".
  3. Fes clic a Configuració del contingut i després Notificacions Notificacions.
  4. Al costat de "Permet", fes clic a Afegeix.
  5. Introdueix duo.google.com.
  6. Fes clic a Afegeix.

Si utilitzes un altre navegador, consulta el lloc web corresponent per obtenir les instruccions:

Comprovar els números bloquejats
  1. A l'ordinador, ves a duo.google.com.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Usuaris bloquejats.
  3. Comprova si el número està bloquejat:
    • Per desbloquejar un número, fes clic a Suprimeix Tanca.

Provar altres solucions per al Chromebook

Activar les notificacions de Duo

1. Obre el menú Configuració Configuració del dispositiu.
  2. Selecciona Google Play Store i després Gestiona les preferències d'Android i després Aplicacionsi després Duo i després Notificacions
  3. Si les notificacions estan desactivades, activa-les.
  4. Obre Duo i després Més Més i després Configuració i després Notificacions
  5. Si les notificacions de trucada estan desactivades, activa-les.

Comprovar els números bloquejats

1. Obre Duo al dispositiu Chromebook.
  2. A la part superior dreta, selecciona Més Més i després Configuració i després Números bloquejats.
  3. Comprova que el número de telèfon no estigui bloquejat.

Necessites més ajuda?

Si cap dels passos anteriors no ha solucionat el problema, pots publicar una pregunta al Fòrum d'ajuda de Duo.