Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Sett telefonen til å vibrere ved innkommende anrop

Du kan stille inn telefonen så den vibrerer mens den ringer når du får varsler om videanrop i Duo. Hvis lyden ikke er slått av på telefonen, både ringer og vibrerer den.

Merk: Denne innstillingen er bare tilgjengelig for Android-telefoner.

1. Åpne Duo.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Slå på Vibrer mens det ringer.