Notifikation

Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Indstil telefonen til at vibrere ved opkald

Du kan indstille din telefon til at vibrere, mens den ringer, når du får en underretning om et videoopkald i Duo. Telefonen ringer og vibrerer, så længe du ikke har slået lyden fra.

Bemærk! Denne indstilling er kun tilgængelig for Android-enheder.

1. Åbn Duo.
  2. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Slå Vibrer ved opkald til.