Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Definir que el telèfon vibri en rebre trucades

Pots definir que el telèfon vibri mentre sona en rebre una notificació de videotrucada a Duo. El telèfon sonarà i vibrarà sempre que no el tinguis silenciat.

Nota: aquesta funció només està disponible als telèfons Android.

1. Obre Duo.
  2. A l'extrem superior dret, toca Més Més i després Configuració.
  3. Activa Vibra mentre sona el telèfon.