Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Kan contacten niet vinden of synchroniseren

Als je contacten niet kunt vinden of synchroniseren, kun je de onderstaande stappen proberen.

Stap 1: Sta toe dat Duo je contacten gebruikt

Zorg ervoor dat je Duo toegang tot je contacten hebt verleend.

1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps en dan Duo en dan Machtigingen.
  3. Schakel Contacten in.

Stap 2: Controleer de contacten op je telefoon

1. Open de Contacten op je telefoon.
  2. Controleer of de persoon die je probeert te bereiken, wordt vermeld.
  3. Als degene die je wilt bereiken niet in je lijst met contacten staat, voeg je de persoon toe.

Stap 3: Meld een probleem

Stuur ons feedback als de persoon die je wilt bellen in je lijst met contacten staat én over Duo beschikt, maar nog steeds niet zichtbaar is.

Heb je meer hulp nodig?

Als je het probleem niet kunt verhelpen met de bovenstaande oplossingen, kun je vragen stellen op het Helpforum van Duo.