Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

No trobo o no puc sincronitzar els contactes

Si tens problemes per trobar o sincronitzar els contactes, prova els passos que hi ha a continuació.

Pas 1: permet que Duo utilitzi els contactes

Assegura't que has donat permís a Duo per accedir als contactes.

1. Ves a la configuració del dispositiu.
  2. Toca Aplicacions i després Duo i després Permisos.
  3. Activa Contactes

Pas 2: comprova els contactes del telèfon

1. Obre els contactes del telèfon.
  2. Comprova que la persona amb qui proves de contactar hi és.
  3. Si no és així, afegeix-la-hi.

Pas 3: informa d'un problema

Si la persona amb qui vols xatejar és als teus contactes i utilitza Duo però no la trobes, envia'ns suggeriments.

Necessites més ajuda?

Si cap dels passos anteriors no ha resolt el problema, pots fer una pregunta al Fòrum d'ajuda de Duo.