Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Google Duo-gesprekken stoppen

Als je je telefoonnummer hebt gekoppeld aan Google-services, kun je automatisch worden geregistreerd bij andere producten, zoals Google Duo. Als je wilt, kun je Duo of je Duo-account verwijderen. Wil je Duo later opnieuw gebruiken, moet je je opnieuw registreren.

Belangrijk:

• Als je je account verwijdert, gaat je geschiedenis definitief verloren.
  • Als je de app verwijdert en daarna opnieuw installeert en inlogt, blijft je geschiedenis behouden.

Een telefoonnummer blokkeren

Als je van een bepaald nummer geen gesprekken wilt ontvangen, kun je het nummer blokkeren. Meer informatie over hoe je nummers kunt blokkeren zodat je hier geen gesprekken meer van ontvangt.

Duo verwijderen

Belangrijk: Als je Duo gebruikt met Google Home en hiermee wilt stoppen, bekijk je meer informatie over hoe je een app kunt ontkoppelen.

Stap 1: Verwijder je account

Je Duo-account verwijderen is de enige manier om je Duo-account helemaal te ontkoppelen van je telefoonnummer of Google-account.

1. Open Duo op je iOS-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  3. Tik op Instellingen en dan Account en dan Duo-account verwijderen en dan Verwijderen.

Belangrijk: Als je je account verwijdert, verwijder je ook je instellingen en geschiedenis. Als je je opnieuw registreert voor Duo, worden geblokkeerde telefoonnummers niet meer geblokkeerd.

Stap 2: Verwijder Duo

1. Ga naar het startscherm van je apparaat.
  2. Tik op het Duo-icoon en houd dit vast.
  3. Tik op X en dan Verwijderen.

Tip: Als je de app opnieuw installeert, kun je je geschiedenis weer bekijken.

Je telefoonnummer verwijderen uit andere Google-services

Als je de registratie van je telefoonnummer bij andere Google-services ongedaan wilt maken, bekijk je hoe je het telefoonnummer loskoppelt van elke afzonderlijke service.