Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Deixar de rebre trucades de Google Duo

Si has connectat el teu número de telèfon a qualsevol servei de Google, és possible que se't registri automàticament en altres productes, com ara Google Duo. Si vols, pots desinstal·lar Duo o suprimir-ne el teu compte. Si vols tornar a fer servir Duo més endavant, hauràs de registrar-te de nou.

Important:

• Si suprimeixes el teu compte, perdràs l'historial permanentment.
  • Si desinstal·les l'aplicació, la tornes a instal·lar i inicies la sessió, l'historial romandrà.

Bloquejar un número de telèfon

Si vols deixar de rebre trucades d'un número concret, pots bloquejar-lo. Obtén més informació sobre com pots bloquejar números perquè no et truquin.

Suprimir i desinstal·lar Duo

Important: si vols deixar d'utilitzar Duo amb Google Home, aquí trobaràs informació sobre com pots desenllaçar una aplicació.

Pas 1: suprimeix el compte

L'única manera de desconnectar el compte de Duo completament del teu número de telèfon o Compte de Google és suprimir el compte de Duo.

1. Obre Duo al dispositiu iOS.
  2. A l'extrem superior dret, toca Més More.
  3. Toca Configuració i després Compte i després Suprimeix el compte de Duoi després Suprimeix.

Important: si suprimeixes el teu compte, també se suprimiran la configuració i l'historial. Si et tornes a registrar a Duo, els números de telèfon bloquejats deixaran d'estar-ho.

Pas 2: desinstal·la Duo

1. Ves a la pantalla d'inici del dispositiu.
  2. Mantén premuda la icona de Duo.
  3. Toca la X i després Suprimeix.

Consell: si tornes a instal·lar l'aplicació, podràs consultar l'historial.

Suprimir el número de telèfon d'altres serveis de Google

Per donar de baixa el teu número de telèfon d'altres serveis de Google, obtén més informació sobre com pots desconnectar-lo de cada servei.