Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Feedback over Google Duo verzenden

Je kunt problemen melden of feedback over Duo verzenden.

1. Open Duo.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer.
  3. Tik op Help en feedback  en dan Feedback verzenden.
  4. Typ je opmerking of beschrijf je probleem.
    • Screenshot en logbestanden: je kunt een screenshot en een overzicht van je app-gebruik bijvoegen om ons meer inzicht te geven in het probleem.
  5. Tik op Verzenden Verzenden.

Feedback over een gesprek verzenden

Nadat je klaar bent met een gesprek, kan er worden gevraagd of je het gesprek als goed of slecht wilt beoordelen.

1. Geef je beoordeling als hierom wordt gevraagd.
  2. Als je een gesprek als slecht beoordeelt, laat ons dan weten wat het probleem was.

Bepaalde gegevens over slechte gesprekken worden automatisch naar Google verzonden, zodat we het probleem beter kunnen begrijpen. Deze gegevens bevatten niet de inhoud van het gesprek.

Heb je meer hulp nodig?

Als je meer hulp nodig hebt, kun je vragen stellen op het Helpforum van Duo.