Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Palautteen lähettäminen Google Duosta

Voit ilmoittaa ilmenevistä ongelmista tai lähettää Duoa koskevaa palautetta.

1. Avaa Duo.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Napauta Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita kommenttisi tai kuvaile ongelmasi.
    • Kuvankaappaukset ja lokit: Voit lisätä kuvankaappauksen ja sovelluksen käyttötiedot, joista voi olla apua ongelman ratkaisussa.
  5. Napauta Lähetä Lähetä.

Puhelua koskevan palautteen lähettäminen

Kun olet lopettanut puhelun, sinua saatetaan pyytää arvioimaan puhelun laatu hyväksi tai huonoksi.

1. Anna pyydettäessä arviosi.
  2. Jos arvioit puhelun laadun huonoksi, kerro meille, mikä siinä oli vikana.

Huonolaatuisista puheluista lähetetään Googlelle automaattisesti joitakin tietoja, jotta saamme kattavamman käsityksen ongelmasta. Tiedot eivät sisällä puhelussa käytyjä keskusteluja.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Jos tarvitset lisää ohjeita, voit kysyä neuvoja Duon keskusteluryhmässä.