Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Send feedback om Google Duo

Du kan rapportere problemer, du oplever, eller sende feedback om Duo.

1. Åbn Duo.
  2. Tryk på Mere Mere øverst i højre hjørne.
  3. Tryk på Hjælp og feedback og så Send feedback.
  4. Skriv din kommentar, eller beskriv det problem, du oplever.
    • Skærmbillede og logfiler: Du kan medtage et skærmbillede og oplysninger om din brug af appen for at gøre det lettere for os at forstå problemet.
  5. Tryk på Send Send.

Send feedback om et opkald

Når du er færdig med et opkald, bliver du muligvis bedt om at bedømme opkaldet som godt eller dårligt.

1. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive din bedømmelse.
  2. Hvis du bedømmer kvaliteten af et opkald som "dårligt", vil vi gerne høre om problemet.

Visse oplysninger om dårlig opkaldskvalitet sendes automatisk til Google, så vi bedre kan forstå problemet. Oplysningerne omfatter ikke opkaldets indhold.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du stille et spørgsmål i Duo-hjælpeforummet.