Duo har uppgraderats till Meet som enda app för videosamtal och möten. Läs mer.

Konfigurera Google Duo

Konfigurera Google Duo för webben

Steg 1: Öppna Duo

1. Öppna duo.google.com.
Important: Google Duo finns tillgängligt på Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera och Safari.

Steg 2: Verifiera ditt telefonnummer (valfritt)

Viktigt! Om du hoppar över det här steget och inte verifierar telefonnumret kan du bara ta emot samtal från personer som du tidigare har ringt.

Läs mer om verifierade nummer.
  1. Ange ditt telefonnummer.
  2. Klicka på Hämta verifieringskod.
  3. Duo skickar en kod i ett engångs-sms till det angivna numret. (Operatörens sms-avgift kan tillkomma.)
  4. Ange koden som du fick i meddelandet.
    • Tryck på Skicka om om du inte får ett sms.
    • Om du fortfarande inte får ett sms, klicka på Tillbaka Bakåtpil för att kontrollera om du har angett rätt telefonnummer.
    • Läs artikeln om felsökning av verifiering om du fortfarande har problem med att verifiera telefonnumret.

När du har verifierat ditt nummer på Duo

• Personer som har ditt telefonnummer ser att du använder Duo och kan ringa dig med appen. Om du ansluter ditt Google-konto kan de även kontakta dig på Googles övriga tjänster.
  • Duo kan med jämna mellanrum skicka dina kontakter och din plats till Google.
  • Om du ringer någon som inte är sparad i kontakterna visar Duo ditt telefonnummer så att de ser vem som ringer.

Ring till dina kontakter med Duo

• Videosamtal med alla kontakter som använder Duo: Ring familj och vänner på olika enheter såsom Android, iOS, datorer, Nest Hub, Nest Hub Max, Lenovo Smart Display och JBL Link View.
  • Ljud och video med hög kvalitet: Samtalets kvalitet ändras automatiskt efter anslutningens kvalitet.
  • Knack-knack: Visa en förhandsvideo i realtid innan du svarar när någon av kontakterna ringer.
  • End-to-end-kryptering: Dina samtal är säkra och ses endast av dig och personen du talar med.